onsdag, november 15, 2006

Förskottsbetalt - my ass!

Jag tänkte bara vara snäll men ändå blev det så fel. Hämtade ut ett paket på posten åt sambon, blev lite förvånad när kvinnan i kassan bad om pengar för paketet eftersom jag trodde att det var förbetalt men jag var inte alls säker på saken så jag betalade. När jag kom hem fick jag veta att det visst var betalt, detta innebär en del mailstrul och strid med företaget i fråga vilket han egenrligen inte har energi för i dagsläget.

Köpte sedan biljetter till årets julkonsert på Hildursborg med Chorisma och Brolle, vi brukar försöka besöka den varje år för att insupa lite julstämning och julglädje. Numera får man ju inte det där luciatåget som när man gick i grundskolan, de där fantastiska julsångerna och samma magiska känsla serverat på samma sätt. Julkonserten är ett sätt att försöka bibehålla den känslan! Hänger ni på T & J?

Efter detta gick jag in och handlade till dagens middag. Det blir souvaskebab, det är så förbaskat gott *s*, pitabröd, stekt souvas, tomat, isbergssallad och orientdressing. Mumma!

Tack för i går förresten, P. Mycket trevligt att ses och att få hånglas lite med TT.

Nu middag, en kram till en frustrerad och trött sambo och så TV (Bönderna)!

Inga kommentarer: