söndag, november 12, 2006

Helgrapport

I fredags hade vi möhippa för en tjej på jobbet. Det var en mycket trevlig tillställning. Hon fick spela lasergame, bada bastu (med tillhörande massage och ansiktsmask), dricka gott, klä sig mycket vackert och stilfullt (se bilden intill). Sedan åt vi thaimat, sjöng så det stod härliga till och hon fick sjunga en låt ("En sån karl") till sin blivande man som vi filmade och kommer att skicka till honom. Det kan vara skoj att visa på bröllopsfesten sen. Vi avslutade det hela med en krogsväng. En mycket lyckad och trevlig kväll och det lär nog vara mycket prat om saken på jobbet i morgon.

Så var det söndag igen. Vi är just hemkomna efter farsdagsfirande hemma i byn, vi fick en fin rumpmassage i bilen, både på uppresan och nerresan. Jisses vad vägarna och räffliga och ojämna. Mätt och belåten är jag också, vi fick både middag och fika. Dessutom fick jag med mig ett glöggset hem som jag alltid varit förtjust i. Den är gammal och har tillhört min farmor och farfar tidigare.

Nu ska jag surfa runt lite och se om jag hittar nåt tips på en "söndagsfilm" åt oss. I går plöjde vi tre stycken - vi hade en riktig filmfrossarkväll kan man lugnt påstå *S*




Inga kommentarer: