måndag, november 27, 2006

Trevlig helg med kostsam utgång

Så har ännu en helg passerat, tiden bara flyger fram när man är ledig. I går gjorde jag inte många knyck, var på tok för seg och bakis efter min och E:s Luleåsväng i lördags. Vi hade i alla fall mycket trevligt, hon dök upp hos mig runt 16, före det hade jag varit ute på stan med en kompis. Så mycket fint det finns, jag är ju ganska såld på ljus och annat myspys och drömde mig i väg på trädgården i Sävast. Det blev inga stora inköp, det väntar jag med tills vi hittat vårt drömhus *s* På Mio köpte jag i alla fall två pappljusstjärnor som jag monterat på lampfötter och dessa pryder nu vårt köks- och sovrumsfönster.

Nåja, när E dök upp beställde vi mat, jag duschade och vi började sippa vin. Vi tog sedan bussen till Luleå. Gick till Olivers, kön var lång redan före 23 när vi kom dit. Vi hade mycket trevligt. E sprang ihop med några buggpolare, jag träffade mest nytt folk. Vi dansade, surrade och hade en helkväll. Jag började gå mot bussen (i regnet) runt 02:30, väl på busstationen var jag sjöblöt vilket resulterade att jag satt och huttrade en timme på bussen. Väl i stan blev det raska steg hem, ni ska tro att det var skönt att krypa ner hos en sängvarm sambo *mys*!

Lördagen blev som jag tidigare skrev, en kostsam historia. Blanda inte rött, vitt, cider och drinkar - i alla fall inte när ni är lika "bakisbenägna" som jag. Jag kan ärligt erkänna att det blev sängläge i princip hela dagen för min del. Framåt eftermiddagen orkade jag i alla fall fixa lite middag och runt 18:30 kom M och L till oss, syrran och hennes sambo skulle på bio och under tiden huserade kidsen hos oss. En film hann vi i vanlig ordning också med, denna gång blev det "Prime/ Nära & Kära" med bl.a Meryl Streep. Den var faktiskt inte dum.

Jag är redan less på att vara så här fantastiskt trött om mornarna. Nu ska jag verkligen försöka börja ta min multivitamin varje morgon, det är värt ett försök i alla fall. Även om jag tror att mörkret är den stora boven. Det är hursomhelst ingen lek att ta sig upp och bli människa under vardagarna.

Dags att återgå till plikterna...

Inga kommentarer: