söndag, februari 25, 2007

En kulinarisk orgasm

Håller som bäst på med dagens middag, idag blir det baconpasta - riktigt gott med creme fraiche, mycket lök, paprika, champinjoner och grovmald svartpeppar. Lite småbakis och ganska ordentligt frusen är jag. Det ska bli så sjönt att sätta sig framför TV:n och äta och påbörja kvällens filmrace, idag blir det den senaste Beck och så "Djävulen Bär Prada".

I går var vi som sagt i Luleå och åt, vi fick äntligen vår efterlängtade Tricolore, på Tallkotten


Jag lyckades dessutom föreviga denna fantastiska pizza på bild, se nedan



Efter maten begav vi oss vidare, vi tänkte stanna till på Bishop Arms för nåt att dricka men där var det knökfullt så vi vandrade vidare till Olivers direkt. Vi hademycket roligt. Jag träffade trevligt folk, bland annat en tjej som jag pratat en del med på nätet. Himla trevligt att få ett ansikte på personen, riktigt rar var hon också! Jag sprang även ihop med en annan donna där, vi har väl kastat några ord i utelivet här i stan, även hon mycket trevlig så nu har jag fått en ny bekantskap på MSN. Nice! Vi tog 03-bussen hem så det blev inget tidigt sänggående för oss direkt. Hemma var vi ju först runt 04.

Nu ska jag fortsätta med matlagningen, återkommer nog senare med ännu ett inlägg. Mina vänner brukar narras med mig pga en liten egenhet som jag har, ska berätta om den sedan.

Inga kommentarer: