söndag, februari 11, 2007

Hur kan man?

Tack för i går Tove och Jonas. God mat och trevligt sällskap med intressanta diskussioner. Åkte taxi hem närmare 00, jag fortsatte dock till ett annat ställe några timmar till. Fick träffa Tomas som jag inte sett på länge, hans kompis Linus och hans dejt M. Himla trevligt och en hel del dansande. M är nämlingen salsalärare så Linus vardagsrumsgolv blev dansgolv. Tyvärr blev det lite smolk i glädjebägaren, Tomas fick en del hemska SMS. En person anklagar honom för att ringa henne om nätterna och skicka hemliga SMS. Saken är den att det inte ens går att skicka hemliga SMS längre*, dessutom pratade vi hela kvällen och natten och det fanns inte en chans att han kunnat SMS:a henne. Jag blir så illa berörd när vänner blir anklagade för saker de inte gjort! Hur kan man skicka såna fula ord till någon som inte gjort något. Jag hoppas att hon lugnar ner sig, du förtjänar inte det där!


Idag har yngsta syrran varit hit på middag, det blev köttfärsbiffar fyllda med skinka och ost. Tyvärr blev de inte lika smarriga som de brukar vara. Dunno why...

Resten av kvällen blir i sällskap av sambo, soffa och film - vi tänkte se "The Guardian". I morrn är det arbetsdag igen.

Längtar efter sängen, jag var uppe på tok för länge i går (ehm....idag), kom hem på morgonsidan. Det ska bli så skönt att lägga sig intill älsklingen lite senare.

* = Möjligheten att skicka anonyma sms har stoppats. Man kunde förr skicka anonyma sms med prefixet *HN#, den funktionen är numera blockerad.

Barn- och ungdomsorganisationer anser att anonyma sms-tjänster bäddar för mobbning, därför har Telia valt att stoppa tjänsten.

Källa: www.telia.se

Inga kommentarer: