lördag, mars 03, 2007

Hoppets låga brinner trots hotande vindar

Små, små framsteg tänder hoppets låga. Känner mig dock ändå försiktig med att att jubla och vara glad, värdena är fortfarande katastrofala men det går åt rätt håll. Sen får jag känslan av att om jag gläds för mycket så vänder det. Jag fortsätter att hoppas, hålla tummarna och önska!

I går tog jag mig i alla fall iväg, träffade Ditte, som jag sprang ihop med på krogen i lördags. Vin hos hennes man och sedan en krogsväng. Gick dit runt 23, mycket dansande blev det. Roligt! Var hemma runt 03, satte mig framför TV:n i fåtöljen och väcks åtskilliga timmar senare av att "Nanny" kör igång på 3:an. Skönare sovplats kan man ju ha så jag sminkade av mig och kröp ner under täcket. Dagen idag har mest handlat om vila och återhämtning, jag har varit småknäckt kan man nog säga.

Min bevakning hos mäklarna har gett utslag, idag trillade det ner ett mail med ett intressant objekt. Huset verkar hyfsat fräscht, visst finns det att göra men fjärrvärmen är indragen, huset är omdränerat, badrummet är fräscht och taket är bytt - alla de där stora och dyra posterna som var nödvändiga att åtgärda på det förra huset vi kikade på. Dessutom ligger detta hus precis på det område vi så gärna vill flytta till. Nu måste jag lägga en liten del av tumhållandet på huset också, även om Dennis tillfrisknande är absolut prio 1!

Vi har just ätit, idag blev det hemgjord klyftpotatis, pepparsås, utskuren biff och sallad med rödlök och fetaost. Mums! Daniel har försett mig med Calaisas och Paolo Nutinis nya skivor. Tack! Nu väntar en stillsam kväll i TV-soffan, nån film ska vi väl hinna avverka innan det är dags för sängen...

Kram!

Inga kommentarer: