onsdag, maj 23, 2007

Ge mig ett hus!

Ännu en husvisning och ännu ingen kärlek. Vi hann bara fram till rätt gata så ringde Daniels jourtelefon. Detta gjorde ju hela situationen lite stressad men vi hann ändå bilda oss en uppfattning. Huset i sig var fint, en del slarv, javisst men sånt går ju att ordna. Tomten var också helt ok med en avskild överbyggd altan i söderläge. Entusiasmen avtog dock när vi kom ut i den s.k ekonomidelen, denna verkade vara ett ombyggt garage som numera inrymde fyra små ungdomsrum (med målade väggar) och en bastu som inte var klar. En hel massa jobb att färdigställa och vi vill hellre ha ett garage. Jakten får gå vidare...

Dagen idag har annars bestått av utbildning på Björkskatans VC för min del, RoMedic och LIKO har gett oss matnyttiga tips på överflyttningstekniker. Tack syrran för billånet förresten. Du är guld! När jag ändå är i tackartagen så slänger jag in ett åt Tove också, jag ska testa Aerius ikväll och se om den hjälper bättre än mina antihistaminer. Jag vill verkligen inte dras med detta elände hela sommaren!

Jag har precis skurit upp och marinerat köttet till fredagens fonduemiddag hos syrran. Nu hinner det gotta till sig rejält innan dess. I morgon gör jag veckans sista arbetsdag, jag och min yngsta syster Jeanette (ja, vi är J:or alla tre *s*) ska ev laga middag ihop och umgås i morrn kväll när Daniel ändå är borta på match.

Fredag är jag ledig och Daniel är jourledig, vi kommer att börja dagen med ett besök till Swebank för att få ett lånelöfte därifrån. Efter detta ska vi hämta ut Daniels biljett till lördagkvällens föreställning av "Pirates of the Carribean"Sagabiografen här i stan. Därifrån blir det vidare resa till storheden för mat- och dryckinköp sen hem och packa in och så upp till byn och middag med syrran.

En glad nyhet! På fredag öppnar Bodens första Thai-restaurang. Underbart! Jag tycker mycket om asiatisk mat och kan bli väl så less på stans kinahak Ming Palace.

Nu ska jag fortsätta att plöja "Desperate Housewifes" på DVD...

Inga kommentarer: