tisdag, juli 03, 2007

Feeling hot, hot, hot!

Solen och värmen består här i norr. Underbart, äntligen är sommaren tillbaka men ibland tenderar det att bli väl så svettigt *s*

Jag har just tagit mig en sval och skön dusch. Jag gillar svala duschar, i synnerhet dagar som dessa. Dessutom har jag kört operation: helrakning - sånt tar sin lilla tid. Suck! Men nu är det gjort....för en liten stund i alla fall.

Sitter och lyssnar på webradio, nämligen Star 107.7 och blir supernostalgisk. Jag och Erika lyssnade hela tiden på den stationen då vi bodde hos hennes barndomskomis N och hennes amerikanske man i Tennessee. Vilken toppenresa!

Idag har jag och Daniel kört en minigolfrunda, han vann över mig med råge, den rackaren. Vi avslutade utevistelsen med en milkshake på stan för att kika lite på folk och njuta av vädret. Han är på bio just nu för att se Die Hard 4.0, inte min typ av film så jag myser på här hemma istället. Jag hämtade ju ut Ellospaketet med gardinerna i går och nu hänger de på plats. Skönt att ha det gjort, nog för att jag nästan vant mig med gardinlösa fönster men insynen för grannarna blir lite mindre och det skadar inte. För i den här lägenheten finns det inte ett fönster där man kan dansa näck utan att halva grannskapet ser en *s*

Köksgardinerna blev mörka, har kört på rött tidigare men nu fick det blir gråsvart och en ny lampskärm.


Sovrummet har en ljuslila tapet som jag inte alls är speciellt förtjust i men eftersom vi ständigt söker hus så ids vi inte ta itu med tapetbyte, istället valde jag att försöka matcha med glada gardiner och ett överkast som gick ihop med gardinerna. Inte mina färger men i väntan på drömmen får det duga. Notera att nu är jobbar maskinen för att svalka oss igen, hittills denna sommar har vi knappt haft den igång.

Nu ska jag poppa vidare här och surra bort lite tid med nätbekanta!

Kram från soliga och vackra Boden!

Inga kommentarer: