söndag, juli 29, 2007

Förberedelserna har börjat

En bra helg har (snart) passerat. Den inleddes med vetskapen om att drömhuset blir vårt, fredag kväll ägnade jag åt trevligt umgänge och lördagen gick i seghetens tecken. Min "action" bestod i middagsfixande, dusch och en film ("Notes on a Scandal"), jag avslutade det hela med (för mig) tidigt sänggående - redan kl. 23.

Idag har det regnat en del men nu tittar solen åter fram, i går kväll blev det tydligt - mörkret har åter börjat lägga sig över norrbotten, nu påverkades det ju lite av att det var mulet men nog märker man skillnaden ändå. Snart är det dags att dra igång fönsterlamporna igen.

Här har förberedelserna inför flytten startat, vi var till vår fastighetsägare och sade upp lägenheten idag, jag har även sagt upp bredbandsbolaget (både internet och telefonin) från 31/10 samt kollat upp alternativ. Det lutar åt Telia som har en trådlös router som lockbete. Vi väntar dock med att beställa detta tills vi vet om vi börjar inflyttningen i mitten av oktober eller i början av november. Det måste ordnas med försäkringen och så måste vi fixa adressändring så småningom samt att vi måste prata med elbolaget.

Daniel är precis iväg och köper biljetter till helgens Luleåkalas, jag har velat mellan om jag ska köpa förköp för en eller två dagar. Det blir förköp endast för fredag, faller andan på så kan jag ju åka ändå, även på lördagen men har inte låst upp mig. Vi hade verkligen toppentrevligt förra året så vi siktar på det även i år.

Nu ska jag återgå till matlagningen, här blir det stekt lax, pressad potatis och hollandaisesås idag.

Inga kommentarer: