onsdag, juli 11, 2007

Oh, what a day!

I korthet: jag har haft en mycket bra dag.

Mer utförligt: Blev bjuden på lunch av sambon på vackra Norrigården. Tyvärr inget roligt väder men vi trotsade det och satt ute ändå.

Vi har just kommit hem efter ett besök på banken (vår egen denna gång) för ett lånelöfte, vi fick svaret medan Daniel provade kostym till sommarens alla festligheter och det gick bättre än väntat. Skönt att veta vad vi har att spela med. Vi vill naturligtvis komma ner så lågt vi kan i lånesumma men det är inte säkert att vi kan hamna på exakt önskvärd nivå om vi ska få vårt drömhus.

En kostym blev det också! Huj en sån stilig sambo jag får nu! I kassen hem låg en svart kostym, en lite mörkare grå skjorta och en ljusgrå mönstrad slips. Tanken är nog att även skaffa honom en lite färggladare skjorta och slips. Ombyte förnöjer!

I dagarna har jag även fått mail från en gammal brevvän. När jag var yngre hade jag en drös brevvänner i olika länder men min favorit var alltid Sonam i Bhutan. Han hade den vackraste av handstilar minns jag. Vi brevväxlade från 1990 och höll detta igång i ca. 10 år, ganska så intensivt under den tiden men efter detta blev det mer och mer sporadiskt och har de senaste åren helt upphört. Jag fick ett mail för kanske två år sedan och nu damp det alltså ner ett till. Jag hoppas att vi kan hålla fortsatt kontakt nu - om än lite sporadiskt. Han är idag gift och har en 4-årig son samt jobbar åt regeringen med juridiska frågor, han håller sig till och med med egen chaufför den rackaren. Kul som bara den var det att höra av honom i alla fall.

Jag har även fått lite hintar om andra trevligheter som berör mitt jobb men eftersom det inte är helt klart ännu så väntar med att säga desto mer om detta. När det blir klart lovar jag att säga vad det handlar om.

Slutligen, Daniel lyckades ju hitta ytterligare en DVD med fantastiska "Keeping Up Appearances" (*älska*), den kom idag så nu får vi avnjuta några avsnitt till av Hyacinth och hennes stackars bekanta. Underbart!

Nu ska jag gå och prata med min kostymägare, fixa lite middag och avnjuta ett (eller två?) avsnitt av just nämnda serie.

Inga kommentarer: