tisdag, augusti 14, 2007

30 dagar kvar


Snart, snart! Det har sin charm med flygplatser och förväntansfulla människor men det är så otroligt skönt när man tagit sig igenom säkerhetskontroller (i massor), passkontroller, bagageband, tull, flygplatsrusningar till gate:r och äntligen landat på hotellet och den riktiga njutningen. När vi landar i San Francisco har vi varit igång i drygt ett dygn och det är rena rama fys.passet att göra en över-Atlanten-flygning, dels de långa flygtiderna men även allt jobb däremellan. Mellanlandningar är ju bra på sitt sätt, det är skönt att få sträcka på benen men samtidigt innebär de ju en del jobb. Ibland måste man ju ta ut sitt bagage och själv bära det genom tullen vilket innebär ny incheckning, ny säkerhetskontroll och nytt spring till gate. Vi flyger; Luleå-Stockholm-Chicago-San Francisco men oj, oj vad vi längtar!

Vad jag är less på detta kvava och fuktiga väder, det är klibbigt och kladdigt ute, håret frissar sig och har man minsta tendens till självfall så vill håret "krulla upp sig" och så detta med att tvättade kläder inte torkar om man inte kör en fläkt i rummet.

I eftermiddag/kväll fortsätter operation: flytta blogg. Jag tänkte försöka ta mig igenom minst en månads inlägg per dag, det innebär att det inte blir så utdraget. Enda nackdelen med att dra över inläggen hit är att alla kommentarer går förlorade men det kan inte hjälpas. Nu får det bli så. När detta är gjort funderar jag på att radera hela AB-bloggen och bara lägga upp en länk till denna, det gör jag dock inte förrän jag är klar med flytten.

Ha en skön dag, nu ska jag göra lite nytta!

Inga kommentarer: