torsdag, september 06, 2007

Denna tid om en vecka...

Just pratat morgonsamtalet med Daniel, han påminde mig om att denna tid nästa vecka är vi på Arlanda och står i kön till incheckningen i utrikeshallen, antagligen med lite stressfjärilar i magen. Tiden är ganska tight på Arlanda nämligen, planet från Luleå ska landa 07:20 och 10:15 går vårt plan till USA. Ni som rest över "pölen" vet att det tar tid att ta sig igenom all byråkrati och alla säkerhetskontroller, förra året var det nästan på håret men då åkte vi med Fly Nordic vars plan går 45 minuter senare än SAS första plan från Luleå (som vi åker i år) - så lite mer tid har vi köpt oss.

Arbetsveckan börjar lida mot sitt slut, denna vecka har jag varit ensam då min ena kollega påbörjat sitt jobb som projektledare och ingen vikarie tillsatts ännu och min andra kollega ligger hemma i en ordentlig förkylning. Men i morrn är det fredag...och efter det har jag bara två arbetdagar kvar, nämligen måndag och tisdag kommande vecka. Den veckan ska min arbetsplats genomföra en tidsstudie inför detta med hemsjukvården, lite olyckligt att jag missar den men vad göra. Det ska i alla fall bli såååååå ljuvligt med semester. Min tur med mer ledighet. Vår tur...

Fredag efter jobbet blir målet Bredåker, jag och Daniel ska ju husera hos syrran hela helgen med kids och villa medan de vilar upp sig och roar sig kungligt (hoppas jag) i Haparanda.

I går började Daniel nysta i detta med villaförsäkringar. Det är en djungel *s* Det handlar om skillnader mellan bostadsyta och byggyta, om garage är integrerat eller vidbyggt, källare (?), förråd och bodor osv. Dessutom har vi inga bra ritningar på huset att gå efter. Vi åkte i alla fall dit och måttade både hus och friggebod och jag fick insupa lite atmosfär kring vårt hus och vår tomt :) Jag försökta ta nån bild också men det var nog så mörkt för att få till bra bilder. Tyvärr blev det ett abrupt slut på det hela då Daniels jourtelefon ringde och han var tvungen att dra iväg.

Inga kommentarer: