onsdag, oktober 10, 2007

Höstmorgonen - 10/10 2007

Jag har sovit så underbart gott i natt. Det var en minusgrad när jag lade mig i går kväll och sovrumsfönstret har som vanligt varit på glänt. Rummet har varit svalt (kanske snarare småkallt*s*) och skönt. Vi sov under duntäcke, överkast och fluffig pläd. Så skönt! I morse hade jag kunnat betala för att få ligga kvar. Sängen är alltid som allra skönast på morgonen när man måste släpa sig upp och kylan som var så underbar kvällen innan är en plåga på morgonen - kallt golv och "morgonhurven" kropp = bad combination.

I morse möttes jag av frost i gräset och is på vattenpölarna när jag gick till jobbet, usch...det känns inte muntert. Visst har vintern sin charm men just kylan och halkan är inget jag längtar efter. Annars har det varit en trevlig morgon på jobbet; prat om vår resa, kollegors resa, skratt och högt i tak - precis som det ska vara och allra oftast är här.

Nu ska jag avrunda morgonen med en kopp kaffe och strax före 10 ska jag åka iväg för ett möte med en annan kollega. Hon och jag ska nämligen hålla i arbetsterapeuternas del i smärthanteringsgruppen. Hon har varit med förr, det har däremot inte jag så vi ska prata ihop oss lite om upplägg och planering.

Inga kommentarer: