onsdag, november 21, 2007

Glory Days

Feeling much better. Nu har jag mest bara "träningsvärk" i magen. Eko, knip och muller är det också. Men sånt är en baggis i jämförelse. Så känns det i alla fall. I morrn blir det jobb igen såvida inget händer förstås *peppar, peppar*.

Potatisen puttrar på spisen, idag bjuds det på lax, potatis och hollandaisesås till middag. Daniel håller som bäst på att plocka in lite CD-skivor i TV-möbeln och poppar musik så att det står härliga till. En hel del gammalt blir återaktualiserat. Kul! Han spelade nyss en gammal superfavorit: "Zoe Jane" med Staind. Vi fick ju faktiskt våra efterlängtade möbler i går. Nedan syns en bild på sideboarden och väggvitrinhyllan, den saknar dörrarna ännu (de skulle mest troligt komma under v.51) . Upp på väggen kommer den på söndag då vi får assistans av Daniels pappa. De kommer ju hit på födelsedagsfika, Daniel förlade det på söndag istället för på fredag då han egentligen fyller år.


Det ska bli sååå skönt att börja tömma de där flyttkartongerna med glas i massor och finservisen + lite annat diverse som ryms i de där möblerna. Sedan vi flyttade ut matbordet i vårt färdigtapetserade matrum har vi enorma ytor i köket känns det som. Man kan ta sig en vals där inne om man önskar *s*. det ska inte bli en massa krafs där inne, jag gillar öppna ytor men en matta skulle nog bli pricken över i:t. Det är nog så kalt på golvet. Se själva:


I eftermiddag har jag tagit itu med att skura upp tvättmaskinen också så nu har vår lilla toppmatade trotjänare hamnat på Blocket. Vi behöver ju inte två tvättmaskiner, pengar däremot är ju alltid välkommet *s* Den är ett kap - om ni nu är på tvättmaskinsjakt ;)

Kvällen är ämnad åt "Bonde söker fru" och nåt avsnitt av "Desperate Housewifes", Daniel ska ju ändå se nån fotbollsmatch.

Avlutar detta lilla inlägg till Bruce Springsteens "Glory Days" som poppas så att det står härliga till - låttiteln känns f.ö rätt passande till aktuell sinnesstämning.

Inga kommentarer: