tisdag, november 06, 2007

Palt och paint


Ja, det är precis vad vi pysslar med just nu. Jag kokar palt och Daniel målar taket i matrummet. Det kommer att bli så fint där inne med tapeterna vi köpt. Det är jag helt övertygad om. Kan inte bärga mig snart, vill se dem uppe. Men än återstår det lite jobb innan de kan "kastas upp".

Jag märker verkligen att internet inte rusar fram med samma fart som tidigare nu när vi kör ADSL. Att ladda upp en bild här på bloggen svischar inte till som förr. Det är inget problem i sig, bara nåt man märker när man gått från 100 MB till (max) 24...men det är i alla fall inte modem. Så vi ler och är glada ändå :)

Det enda hus som fått oss att falla före detta är åter ute till försäljning noterade vi på hemnet idag. Där rusade budgivningen iväg till höjder som vi inte var beredda att matcha. Vårt hus betalade vi i och för sig mer för men det är å andra sidan än mer rätt för oss och det har ju gått snart 2 år sedan vi senast budade på ett hus, så saker och ting har ju förändrats. När vi såg bilderna så insåg vi ju att det var "meant to be" att ge upp det. Nu har ju de nuvarande ägarna "förstört" köket enligt vårt tycke och smak, bara en sån sak som att täcka en vacker murstock i köket med fula grå plattor...I efterhand har vi ju tänkt på detta med det huset, det var i trä och saknade altan, det hade dessutom ett källargarage så illa till och trångt att vi aldrig fått in saaben så visst var det ödets lott att det huset skulel tillfalla någon annan och detta bli vårt...

Nu ska jag kolla till middagen (och min axeltrötte målande make ♥)

Inga kommentarer: