lördag, februari 23, 2008

080223



Har varit ut med Daniel en sväng, handlat grönsaker till kvällens middag, avnjutit en frunch på Opalen och förstört lite pengar på Dollarstore. Eller det är Daniel som gjort det, i min plånka ekar det just nu *s* Men det är lön på tisdag. Gött!

Jag har börjat förbereda inför kvällens middag. Jisses vad kött vi har, totalt nästan 2.5 kilo kött ligger och marineras i kylen. Hellre för mycket än för lite. Det vore ju en mardröm att ha för lite mat när man bjudit hem folk. Dessutom finns det mat kvar i morrn och så skulle syrran komma förbi och hämta hem lite när de nu gick miste om middagen. Dipparna är blandade, bordet är dukat och vinkaraffen diskad. Salladen tar jag itu med senare så att den inte hinner bli så vattnig innan de kommer. Jag har just pratat med Maria, bad henne komma ihåg att smuggla med Rappakalja. Leif är visst inte överförtjust i sällskapsspel, men det borde väl lite öl/vin kunna råda bot på *s* Kanske Bettan och Lasse (Marias kompisar som bara bor ett stenkast från oss) vill ansluta i lite spel sen. The more the merrier! Ser fram emot kvällen. Fram för mer middagar och spelkvällar hos svenska folket!

I morrn får vi nog nattgäst igen, Daniels pappa kommer på kvällen för att vara startklar med fortsättningen av målning och tapetsering på måndag morgon. Han är en gudagåva! Vilken oerhörd hjälp vi får av honom. Lovar att fota och lägga ut resultatet sen. Just nu ser det mindre kul ut här...


Over and out for now!

Inga kommentarer: