lördag, februari 16, 2008

Ljuvliga lördag

Lade mig hyfsat sent i natt, eller snarare hyfsat tidigt i morse *S* Har sovit som en prinsessa i natt, vaknade runt tio men låg kvar i sängen och mådde gott under duntäcket. "Frukosterade" lite fil, Lövångers nya underbara Hällakullor med makrill på och ett glas juice till det. Satte mig i soffan med laptopen, pratade lite med Kristina och Jeanette på MSN, hade god lust att bara tippa omkull och dra filten över mig för lite soffmys men lyckades sparka mig själv i baken och ta mig ut på en promenad tillsammans med Daniel. Härlig temp men det blåste lite. Skönt var det i alla fall att fylla lungorna med fräsch luft och få lite rosor på kinderna.

Nu har vi grunnat och tänkt och kommit fram till att kvällen varken kommer att innebära restaurangbesök, bio eller krog. Vi köper hem lite god mat, avnjuter nån drink här hemma, kanske en bastu och sen bara stillsamt mys. Ingen av oss känner för nån vild action i kväll.

Nu ska jag fundera lite på vad för mat jag är sugen på idag, starta tvättmaskinen och ta mig en dusch. Ha en skön lördag!

Inga kommentarer: