söndag, mars 09, 2008

What a weekend!

Så, nu är jag som en ny människa...efter en uppfriskande dusch.

Ja, hur ska man sammanfatta helgen. Vi har haft riktigt roligt men nog finns det bitar jag skulle kunna tänka mig att ändra på. I fredags blev det lite för mycket av det goda, i synnerhet i kombination med att vi inte åt någon middag. Vi korkade upp redan vid 16:30, Agneta och Diana, som också skulle på samma fest kikade förbi för att pudra näsan och dricka lite vin med oss. Sisådär 2 timmar senare begav vi oss mot Magma där festen skulle hållas, när vi närmar oss ser vi en ENORM kö torna upp sig....vi började med att ställa oss i kön men kom sedan på den alldeles excellenta idén att gå till Bishop Arms för ett glas i väntan på att kön skulle minska. Där satt jag, Kristina, Agneta och Diana och snackade med lite folk. D & A traskade iväg till Magma lite senare men jag och K struntade i det och gick istället vidare till Heroes, Luleås rockbar - som var folktom. Vi var ju ute ganska tidigt. Därifrån begav vi oss till Olivers där vi blev kvar resten av kvällen...och det är här "succé"-scenerna inleds *s* Både jag och K var i hyfsat fin form, vi träffade lite bekanta som vi socialiserade med. Vi lämnade stället olika tider och på olika sätt...jag tog apostlahästarna mot hotellet och lyckades slå en ordentlig vurpa med mina, inte helt halkfria "gå ut skor". Jag har märken efter detta i vänster handflata och på höger knä. I denna veva tog nog min mobiltelefon en vurpa ut ur min väska men detta upptäckte jag först på lördag morgon. Mindre kul! Alla telefonnummer är väck....alla foton, många har jag ju hunnit föra över till datorn men de jag tog under fredag kväll är gone! Sorgligt! Så nu har jag plockat fram min gamla trotjänare, ska svänga förbi Dialect med den i morgon och höra om de kan hjälpa mig byta skal på den (köpte ett skal i ungefär samma veva som jag köpte min nya mobil) samt köpa ett nytt batteri. Sedan måste jag beställa ett nytt SIM-kort från Telia.

Lördagen gick i stillhetens tecken för oss. Vi hade bokat bord på Tallkotten kl. 18, vi begav oss dit och åt supergod mat, tillbaka på hotellet var vi vid 20-tiden. Resten av kvällen blev det sängdegande, skrattsalvor över fredagen, melodifestival och läskeblask. Vildare än så blev det inte. Det var ohyggligt skönt att få somna sen, tyvärr var hotellrummet ohyggligt varmt. Elementen gick inte att skruva ner mer, fönstrena var igenskruvade och det fanns ingen AC alls att tillgå. För Kristina som var småförkyld och har astma var det ju ingen höjdare, värme och instängd luft och heltäckningsmatta. Bra hotell och fint rum, javisst - men superminus för rumsluften och värmen! Vi vaknade ganska tidigt, anledningen var nog återigen värmen, lite uppfräschning och sedan....HOTELLFRUKOST! Underbart gott.

Nu är jag hemma hos min älskling igen, borta bra men hemmabäst. Roligt har vi haft, trots lite fadäser men visst har jag längtat efter min "lille gubbe". Här ska det avnjutas "McLeods Döttrar" på TV nu sen måste jag grunna lite på middagen, kvällen blir som de flesta av våra söndagar - filmmys i soffan!

Inga kommentarer: