lördag, april 19, 2008

Lördagstök

Dagens middag puttrar för fullt på spisen och i ugnen, det vankas helstekt fläskfilé, kryddiga potatisskivor i ugn, örtagårdssås och en sallad idag.

Jag har lyckats få en del gjort idag faktiskt. Bland annat har jag äntligen tagit mig för att få upp gardiner i garaget. Dels ser det trevligare ut men det fungerar även som ett insynsskyd. Daniel tränar ju en del där ibland. Det var lite svårt att få en rättvisande bild eftersom solen fortfarande gassar ute. Men så här ser det ut nu i alla fall:


När detta var gjort satte jag mig på bron för att inmundiga lite "frunch". Riktigt mysigt, solen värmde gott. Längtar tills snön är borta och vi kan ta ut den där lilla cafégruppen vi köpt och sätta ut nedanför köksfönstret. Perfekt för såna där frunchar i förmiddagssolen ju!

Utöver detta har jag deklarerat online, inga stora förändringar i det förtryckta utom detta med att vi var tvungna att ange underlaget för fastighetsskatten eftersom vi inte hunnit bo här ett helt år ännu. Jag har även börjat kolla upp detta med att ev. få ut på försäkringen för min försvunna mobiltelefon. Det har gått drygt en månad nu och ännu har den inte kommit åter. Tyvärr hittar jag inte den fullstända anmälan jag gjorde hos polisen så jag har beställt en ny sedan ska jag ringa till Telia och begära ett kvitto på telefonen på måndag. Jag har även mätt upp hur mycket tyg som kommer att behövas för att sy de där insynsskydden till altanen och beställt tyg från Stoff och Stil.

Nu sa jag fortsätta att "gno" här hemma!

Inga kommentarer: