lördag, maj 17, 2008

1000 inlägg och 1000 projekt


Mitt inlägg om 17:e maj blev mitt 1000:e. Inte illa, minsann. Ett par ord har jag med andra ord hunnit få på pränt sedan jag började med detta.

Idag är det lördag. Vädret är väl som förväntat men det regnar i alla fall inte. Solen kikar fram emellanåt och har gassat in i köket i morse (det är 27 grader där inne *pust*). Jag har börjat förberedelserna inför dagens middag, vill ha så mycket som möjligt förberett med anledning av att Daniel spelar match närmare 18 i kväll. Om jag ska börja med allt när den är klar så lär vi inte få äta förrän vid midnatt *s* Jag har hursomhelst gjort en kall salsasås (vitlökssalsa + gräddfil) och håller nu på med tzatziki. Jag ska skala potatis och skiva den till potatisgratängen så är det gjort. Köttet är marinerat. Korven är tinad. Senare ska jag göra en sallad och en varm sås och även förkoka majskolvarna som ska upp på grillen. Jag fullkomligt älskar detta med grillande, variationsmöjligheterna är oändliga även på grillen. Så kom inte med nåt surr om att det är enahanda att äta grillat *s*

Om en stund kommer Daniels föräldrar från Älvsbyn, de vill göra ett besök på Dollarstore och hälsa på här. Som vanligt när de kommer har Daniels pappa tusen projekt, denna gång hade han tänkt mäta taket (garage? altan?) inför bytet till plåt och assistera Daniel i lite annat. En fika hade vi ju såklart även tänkt hinna med.

Nu ska jag gå och krama gurkan *s*....alltså vattnet ur den rivna ;)

Ta hand om varandra där ute!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Oj, vad du står i med middagen. Jag suktar efter den....gud så gott och trevligt det kommer att bli. Själv skulle jag ut och gå, men väntar en stund med det...det blåser ju storm...hua. Hälften av kidsen är badade, har en del bonusbarn här. Nu ska resten klippas och badas. Sen massera en kompis, till byan för palt lunch, sen till Boden med kusinen och sen se fotbollen....äntligen sen till er för go middag och spel. Puss och kram.

missj sa...

Hehe, det är full rulle på dig som vanlig girl ;)

Ses sen. Love you ♥