söndag, maj 18, 2008

En snabbresumé

Drabbas ni någonsin av en déjà-vu-känsla? Det kan slå mig titt som tätt. Senast i går, man är helt övertygad om att man sett/hört något tidigare eller så känner man igen känslan man har/får i kroppen vid en speciellt situation. En annan fundering jag haft i helgen är telefonnummer, de må låta underligt men så fort jag slog upp mina ögon i lördags morse så började jag tänka på detta. I synnerhet (min bortgångna) mormors, vem har hennes nummer nu? Det är verkligen underliga saker som kan dyka upp i huvudet ibland *s*

Jillan och gänget har precis åkt, de ska med kidsen till brottningsträningen, Daniel är och kollar BBK:s match på Björknäs och jag har fixat ihop en potatispannkaka som snart är klar. Tror att tajmingen till Daniels hemkomst blir bra. Han måste ju hinna smälta maten lite innan fotbollsträningen ikväll.

Helgen har rusat förbi, som vanligt. I går var vi och kollade när Bredåker spelade match på Björknäsvallen. Fy fasen så kallt det var. 17:e maj och freezing! En riktig schnyggo var ju också på plats så jag passade på att fota henne lite, se nedan:

Nåt så gudomligt! Vill också ha....


What a babe!


Daniel in action


Mer av Bredåkrarna

Jag såg aldrig slutet av matchen (Tyvärr blev det både förlust och (ännu) en skada för Bredåker) eftersom jag skulle hem och förbereda middagen, hämtade upp Jeanette på vägen också så även hon var med och åt. En mysig kväll och en massa Rappakalja och goda skratt. Vilken fantasi det fanns i vårt lilla spelgäng! Klockan hann bli runt 03 innan vi tog oss i säng. Men kul hade vi!

Nu har Daniel kommit hem så det är dinnertajm!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en mkt trevlig kväll och mkt god mat. När blir nästa gång? :) Kram

missj sa...

Snart...väl? :)