söndag, juni 22, 2008

Hur skulle jag klara mig utan internet?

Återigen har det visat sig vilken nytta jag har av internet. Jag använder det som världens största uppslagsbok, som receptbank, som kontaktforum, som synonymordbok/ordlista och översättningsmaskin, jag gör mina bankärenden den vägen, jag handlar, deklarerar, beställer resor, bokar biljetter, lyssnar på musik osv..osv. Möjligheterna är oändliga. Idag när jag startade min kamera för att försöka igelkotten som tultade runt på vår gräsmatta så möts jag av meddelandet "Spärrat kort!" på kamerans display. Panik! Till datorn -> googla lite och svaret serverade sig i en diskussionstråd på Flashbacks hemsida. Smidigt!

I dag vräker regnet ner, det riktigt dånar ute. Jag har slängt in en liten Jansson i ugnen. Blev så himla sugen på det i går vid 23 så jag lovade mig själv att det skulle bli av idag. Middagen blir grillat. Det självklara valet *S* Har marinerat karrékotletter, till det blir det en sallad, färskpotatis i foliepaket (med vitlök, salt, peppar och smör), barbecuesås och kanske en varm sås.

Om en stund ska jag ta itu med bildbloggen från midsommarafton. Ska bara "sudda lite ansikten" eftersom jag inte vet om det är ok att publicera bilderna för personerna i fråga. Better safe than sorry.

Först kolla lite tidningar och bloggar och hur långt min Jansson hunnit i ugnen. Återkommer!

Inga kommentarer: