fredag, juli 25, 2008

Piteå here we come!

Ett snabbt inlägg bara, vill hinna vara ute i solen. Har precis värmt två ciabatta i ugnen, ska fylla dem med parmaskinka och mozzarella och så ska vi sätta oss ute i solen och fruncha. Borde bara smörja in mig med solskydd före, behöver assistans på ryggen där jag lyckats bränna mig som värst.

Vid 15:30-16-tiden drar vi mot Piteå och middag med Erika och gänget. Det ska bli trevligt, vi ses på tok för sällan numera. Vi kommer inte att stanna kvar utan åker hem i natt eftersom Daniel har fotbolls"läger" i helgen. Egentligen är det träning redan idag men den får stå tillbaka till förmån för Piteå. Däremot så har han samling kl 09 imorgon bitti och sedan ett nytt pass kl 14. Efter det blir det nån bastukväll för fotbollsgrabbarna medan jag kommer att socialisera med Jillan (och gänget?). Jag kör med andra ord en sista supersocialiseringshelg innan jobbet kickar igång på måndag igen. Det känns faktiskt inte så tungt att semestern lider mot sitt slut, inte än i alla fall. Jag har fått vila ut och har haft det bra, vädret har varit hyfsat och jag är faktiskt nöjd. Naturligtvis hade någon vecka till av ledighet varit skönt men jag gråter inte blod. Och som jag skrivit tidigare så ska jag göra mitt yttersta för att det ska bli en mjukstart på arbetet i form av kortare vecka. B kommer hit på torsdag och då ska jag hämta henne på Kallax, utöver det hoppas jag att jag kan få fredagen och måndagen väck också. Det ska bli så kul! Lite som en en "extra semester". Trevligt sällskap, gott väder (som jag beställt *S*), hotellweekend och Luleåkalaset, bilturer i vackra norrbotten - ja, bara själavård!

Vilken service jag just haft, har suttit här och skrivit och Daniel har hjälpt mig smörja in rygg och armar, ska ta benen och ansiktet själv nu, fixa ihop smörgåsarna och bege mig ut i solskenet.

Off I go!

Inga kommentarer: