måndag, juli 21, 2008

Vi har skaffat hund

10:55 lämnade vi gården, hem kom vi drygt 8 timmar senare. Under denna dag har vi hunnit med Skopunkten där jag hittade två par skor och Daniel ett till det totala priset av 248:-. Sedan knatade vi över till IKEA där vi lyckades komma ut med nya bestick, tavlor (varav en fantastiskt söt på en hund), servetter, ljus i stora mängder och olika valörer, en lampa och en hel del annat. Vi var även förbi på Alko och investerade i ett litet drinksortiment på bl.a vodka, gin, Minttu och Gold Strike. Vistelsen i Haparanda avslutade vi med middag på restaurang Leilani som inte var nåt vidare, rätt smaklöst och Daniel blev inte ens mätt. Allt vi ville var att undvika Frasses och andra hamburgerhak men med facit i hand så hade det fasiken varit bättre.

Därifrån begav vi oss hemåt och var centimeter från att smälla in i en annan bil, den %#*/!"# svängde ut framför näsan på oss när vi var i omkörningsfilen, han kan bara inte ha sett oss komma körande för då hade han varit en idiot om han kört ut framför, vi var ju nästan i fatt honom. Daniel var tack och lov snabb på bromsen men jag tror inte att det var många centimeter som fattades för att det skulle ha blivit en jävla smäll. Hjärtat rusade och humöret tog vid. Som Daniel säger så var det båda rädsla och ilska i kombination, det finns många stolpskott i trafiken - döda vinkeln missar man inte!! Det gick ju väl som sagt men vi var nog båda lite skärrade och det var inte vackra ord som utbyttes mellan oss om den lilla svarta bilen med den fasliga hetsen! Hemresan blev i alla fall via Storheden där det bland annat blev inköp av lite attiraljer på Jula och lite mat på Ica MAXI.

Nu har vi kastat oss ut och tagit in tvätten för centrifugering och torktumling, plockat upp allt, hängt upp tavlor, satt fram nya lampan, diskat de nya besticken osv. Så nu förtjänar vi minsann lite vila. Det är tufft att shoppa en hel arbetsdag *s*


En av de nya tavlorna som pryder hallen


Vår hund ;)


Lite nya blommor i fönstret...


...och en lampa på TV-bänken

I morgon förmiddag väntar promenad med Tove (såvida inte regnet vräker ner som idag väl?) sedan blir det en tur upp till byn för paltmiddag med Jillan och familjen, spel och apertif (tydligen det senaste påfundet i byn *s*)

Nu ska jag se vad som skett i Sverige, i världen och i era liv (ni som skriver om det alltså). Ha en skön kväll.

Inga kommentarer: