lördag, augusti 30, 2008

Lördag

Har just ätit frukost bestående av smörgås, ägg, fil och juice, läst NSD (tack för det, you know who!) och ackompanjerats av intensivt fågelkvitter. Det är en bra start på dagen får man säga! Jag läste bland annat i tidningen att Cure ska släppa ett nytt album den 13/10, det var ju trevliga nyheter. Sen såg jag att Samhall sökte arbetsterapeuter för att utveckla deras arbetsplatser. Kul att det rör på sig för vår profession.

Utöver detta har jag hunnit kika runt på Svenska Leonbergerklubben, kände ett sug efter att se på bilder avvalpar. De är så otroligt söta. Jag såg en valp på stan i går och blev alldeles "sjuk". Drömma lite måste man få göra, det är ju inte minsta lilla aktuellt med tanke på mina eskalerande allergier och behovet av frihet att kunna resa osv. Dessutom har vi under förmiddagen grävt fram ett soundsystempaket till Agneta så att hon får lite drag i musiken på datorn hemma. Hennes ex. får nog ärva hennes gamla högtalare. Det är ju bra när saker används istället för att ligga nerpackade i ett förråd.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och byta om. Klockan 12 blir jag hämtad av Pernilla, då ska vi till jobbet och träna en timme eller så. Tänkte bara höra med henne om vi kan svänga förbi hos Agneta med högtalarna först. Efter träningen blir det hem för en dusch och uppfräschning och en tur på stan med Daniel. Så synd att Boden cruising inte fick bättre väder än detta...

Time for action!

Inga kommentarer: