måndag, augusti 11, 2008

Önskar inspiration? Tips? Idéer?

Måndag den 11 augusti 2008 har snart blåst förbi. Min och Toves promenad blev inställd pga hennes trasslande knä men lika var ju det med tanke på att regnet började falla här. Känner mig rätt trött ikväll, bättre blev det inte efter middagen som idag bestod av kokt potatis och bondsås. Jag hade ambitionen att åtminstone knata iväg till Agneta för lite surr men jag orkar bara inte i kväll. Jag har bestämt mig för att det får bli dator/TV och sen ska jag krypa ner i sängen och läsa i tid. I morgon väntar jobb igen, sen ville Jeanette ha hjälp med att få sin dator till Emilson och så ska ju jag och Jillan bjuda Jean på (lite försenad) födelsedagsmiddag på Panelen.

Förresten, jag och Daniel firar ettårig bröllopsdag den 21/9 och funderar på vad man ska hitta på. Nåt vill vi ju göra denna ettårsdag. Saken är den att vi varken vill lägga ut så mycket pengar eller ledighet. Vi vill försöka inrymma det under en weekend. Så, vad gör man? Tankarna har gått till sista minuten från Luleå (kostar dock för många semesterdagar), Stockholm (vad är priset för en sån helg?), Vasakryssning (men är det nåt för oss?)...just nu är det totalt stiltje. Ska man stirra sig blind på en Piteå havsbadsvistelse? Inspiration, please! :)

Det lovas sol senare i veckan. Ska man våga lita på det? Jag vill så att det värker...vill, vill, vill! Ge mig värme!

5 kommentarer:

Erika sa...

Jag och gubben åkte en weekendlång tripp förra hösten till Prag,var där i 3 nätter vilket var helt lagom, flygresor kan man ju hitta billigt på en hel del sidor och även hotell kan man ju leta rätt på själv och boka. Vi flög ju med sas men det är ju för att F jobbar åt dem och därmed har billiga resor, hotell hittade vi ett bra för typ 1800 för 3 nätter och flyg vet jag en arb.kamrat som alltid bokar själv och brukar hitta riktigt billiga flygstolar, så nåt sånt kan jag rekomendera! En storstad är ju alltid skoj att besöka och Prag kan jag varmt rekomendera!

missj sa...

Tack för tipset. Prag har funnits i tankarna. Det ska visst vara en fantastiskt vacker stad?

Erika sa...

Ja, det är en superfin stad med mycket att titta på, fina små gator att vandra genom samtidigt finns ju ett mer modernt centrum med en massa shoppingstråt och mer moderna kafeér, gooood mat och ännu godare efterrätter!

Béatrice Karjalainen sa...

Abisko turiststation har avslutningshelg då. Åk upp med tåget, njut av deras otroligt goda mat. Gå några korta dagsturer i närområdet, åk upp på Njulla och mys i en soffa med gott fika. Bygg ett stenröse på ett avlägset ställe som hyllning till er 1-årsdag.

Abisko är alltid balsam för själen och man hittar alltid något mysigt ställe där.

Om ni nu inte vill ut och shoppa mm. såklart. Men ibland kan det vara trevligt med ett nära och billigt alternativ.

missj sa...

Tack för ditt tips Bea! Alla tips är välkomna, det är så lätt att snöa in sig på sina egna vanor...:)

*kram*