onsdag, september 24, 2008

Aldrig igen! Eller?

Detta var andra försöket till att laga kroppkakor och även detta misslyckades. Jag fattar ICKET vad som är fel. Jag har följt receptet till PUNKT OCH PRICKA, ändå blir det bara en sörja. Nu gör jag nog aldrig mer om det där. Kanske får köra på färdiga kroppkakor men steka eget fläsk framöver. Synd, synd...älskar kroppkakor men lyckas helt enkelt inte få till dem.

Sitter nu i min goa Rambo och kollar "Idol" igen. Det är här jag bosätter mig vid denna tiden på kvällen. Trött som jag är nuförtiden. Skulle kunna välta här även i afton men ska banne mig hålla mig vaken ett tag till.

Jag var förresten förbi en av doktorerna på jobbet idag som kollade mitt öga, turligt nog handlade det inte om någon skada på hornhinnan utan han trodde att jag fått nån inflammation och rekommenderade fortsatt salvande. Skönt, nu kan jag pusta ut på den fronten!

Har SMS-planerat lite med Jillan i kväll. Hon dimper ner här på lördag eftermiddag, vi har pratat om en promenad och sushi från Bodens nyöppnade och enda sushi-restaurang; Sushi-biten. Utöver det lär det bli mycket prat, kanske en bastu och säkert lite vin. Längtar efter detta. Just what I need!

Nu ska jag fokusera på TV:n ett tag!

1 kommentar:

Deleine sa...

Men du verkar ändå kunna laga god mat... Själv är jag helt kass!!

Va bra att det inte var något allvarligt med ögat, saker som går att bota är trevliga =O)