fredag, oktober 03, 2008

Med facit i hand...

...skulle jag ha kollat termometern och klätt mig bättre i morse. Fy fasen vad jag frös under min promenad till jobbet. Sitter just nu och värmer mig med en kopp kaffe. Jag har sovit så gott i natt (i ett svalt sovrum, under duntäcke, överkast och med raggsockar på*s*), vaknade först några minuter innan min mobil skulle larma. Min mage är inte riktigt snäll idag. När jag vaknade gjorde även min mage det så jag ilade upp för att "knapra i mig" en Ipren. Mest lockande hade det varit att få dra täcket över sig, kanske komplettera med värmedynan på magen och somna om en stund. Det får bli i morgon...

Efter lunch har jag ett hembesök inbokat men därefter ska jag ta mig tid och sätta mig och läsa in mig och strukturera upp lite papper och OH-blad inför måndagens smärthanteringsgrupp som kör igång då. Jag har ju lite nytt (från utbildningen i Umeå) som ska klämmas in i befintligt program.

Dagens middag är redan planerad, det blir fläskfilé, ädelost och annat fredagssmarr. I morgon ska ju Daniel äta med grabbsen och jag är bortbjuden till goda vänner (det var ju den där flyktplanen, ni vet *s*).

Nu ska jag ägna mig åt plikterna!

Inga kommentarer: