fredag, november 07, 2008

Det har snöat


Snö minsann

Ett första (ytterst tunt) snötäcke har lagt sig över Boden. Tidigare har vi bara haft frost på backen men nu ligger det några flingor snö där också.

Har haft en helt schysst fredag. Jobbat, tränat en timme därefter och ätit gott; nötkött, sås och rösti. Dessutom hade Daniel köpt hem ett supergott chilenskt rött vin (vid namn Adobe), vill man ha lite sting, tyngd och smak på ett vin så satsa på chilenskt. Det kan inte bli fel!

Sitter nu och suger på ett glas vin i soffan, kollar film på TV och har även blicken på laptopen (vinglaset är på behörigt avstånd från laptopen *s*). Så mycket mer sker inte i afton. Har tvättat och bäddat rent i sängen. Kommer att sova som en klubbad säl (otrevligt uttryck men det säger en del) efter jobb, träning, middag, vin, dusch och renbäddad säng.

Har för en stund sedan bestämt att B kommer upp nästa helg. Det ser jag verkligen fram emot! Massor! Det blir hotell i Luleå, upptäckte på vår hemsida att vi har en personalförmån på hotell i grannstan som är mer än fördelaktigt. Planerna är god samvaro, prat, prat, prat (that I promise you!), säkert en krogsväng, promenader, eftertänksamhet och vila.

Nu ska jag rikta blicken mot TV:n innan jag missat allt för mycket av filmen...

Ha en underbar afton!

Inga kommentarer: