fredag, december 19, 2008

Fredag kväll

I dag har det varit full rulle på jobbet, hade planerat att gå och träna klockan 15:30 idag men det blev lite senarelagt pga att mitt sista hembesök drog ut lite på tiden. Men jag fick i alla fall ihop 40 minuter på cykeln och bandet, bättre än ingenting - och det gick riktigt bra idag, det gjorde det även i onsdags. I lördags var jag halvt medvetslös men det tror jag berodde på kampen mot snön som jag förde innan träningen. När jag kom tillbaka från hembesöket hade jag förresten ett anställningsbevis liggande på skrivbordet så nu är det klart, jag får jobba 100% tre månader till. Det känns verkligen toppen!

Dagens middag bestod av en (för mig) ny rätt. Stekte skivad fläskfilé och lade skivorna i en ugnsform, blandade samman 4 dl lätt creme fraiche, 2.5 dl matlagningsgrädde, 1 dl soja och 2 tsk sambal oelek som jag sedan hällde över filébitarna. Detta körde jag i ugnen samtidigt med klyftad potatis som jag saltat och pudrat med paprikapulver, till detta serverade jag en sallad med fetaost. Riktigt gott måste jag säga! Rekommenderas!

Måste bara visa vårt skymf till julgran utanför jobbet, det är en skamset tanig liten sak som nästan misspryder mer än den pryder. Bilden visar tyvärr inte riktigt hur illa det faktiskt är. Och vet ni, i dag hörde jag min föreståndare berätta i lunchrummet att de skulle deibiteras närmare 6000 kr för granen och belysningen i fråga. Det är helt sanslöst! Men granen ska tydligen bort om det där kommer på fråga och jag tror inte att vi är många som gråter om så blir fallet *s*

3 kommentarer:

Béatrice Karjalainen sa...

Mitt blogginlägg från i morse om genusartikeln i SvD tycker att du har länkat till den men jag hittar ingen länk hos dig. Har du ändrat ditt inlägg eller har min blogger blivit galen?

missj sa...

Det är nåt galet. Jag har nog inte ens haft upp Svenska Dagbladets hemsida de senaste 3 åren i alla fall...

Anonym sa...

haha joh, vette sjutton vad som hände med ljudet alltså :(