onsdag, december 17, 2008

I made it!

Jag tog mig hem utan brutna ben, öm rumpa eller blåmärken. Jag höll mig med andra ord på fötterna. Jag sitter just nu och kollar igenom vad feedreadern har uppmärksammat och läser igenom lite uppdaterade bloggar. Pajskalet inför morgondagens lunch är fixat, ska bara förgrädda det i morgon bitti så är det klart att fyllas till lunch bara. Medan det gräddas antar jag att mina kollegor vill ha en "guidad tur" i huset. En sallad med fetaost och rödlök ska jag i och för sig sno ihop också men det går snabbt. På tal om pajdeg och pajskal...vill du imponera på mig i köket så krävs inget mer än att du tar hand om den biten, fyyy vad jag tycker att det där margarinkladdet är äckligt. Jag sköter mer än gärna allt annat *s*

Hos Agneta var det trevligt som vanligt, stannade inte så länge utan kände mig dels trött och gruvade mig inför promenaden hem, dessutom ville jag lämna turturduvorna i fred. Yes, jag fick nämligen träffa hennes älskling idag. Han verkar vara en trevlig, jordnära, sympatisk och prestigelös person - däremot lite fåordig och blyg men det är ju helt förståeligt. Han är alldeles säkert ett utmärkt parti för Agneta. Jag är så glad att hon funnit "that special one". Hon förtjänar det verkligen!

Nu är det dags för mig att göra kväll, samma gamla vanliga rutin: linsuttagning, avsminkning, tandborstning, ansiktssmörj och krypa ner och sova...sedan återstår bara 4 arbetsdagar innan julledighet väntar. Jag längtar!

Godnatt!

Inga kommentarer: