torsdag, december 18, 2008

Nya ting

I dag har det tillkommit lite nytt här hemma, dels kom den nya köksvågen från Miljonlotteriet (DVD:n kom tidigare i veckan). Mina gulliga kollegor hade dessutom köpt två söta presenter till mig som tack för lunchinbjudan. Alldeles onödigt men mycket omtänksamt! Bilder ser ni nedan:



Jag har alldeles nyss inmundigat en grötmiddag och ett (perfekt) kokt ägg till middag. Jag fick ju inte min stående (var)dagliga grötlunch idag eftersom den intogs här hemma, så dår måste det ju blir till middag istället *s* Nej då, skämt åsido...lunchpajen är inte det allra nyttigaste så det kändes lagom med havregrynsgröt till middag, dessutom är det enkelt, billigt, gott, nyttigt och mysigt mättande.

I kväll ska jag inte företa mig något speciellt alls; ingen matlagning, ingen träning, inget socialiserande. Jag ska bara mysa på i soffan tillsammans med filt och raggsockar. TV4 visar ju tydligen nästa avsnitt av "Bonde söker fru" redan i kväll och det måste jag ju såklart se.

Förresten...om jag har tur så behöver jag inte gå ner på mina 70% efter årsskiftet. Min kollega som håller på med ett projekt behöver mer tid för att färdigställa det, åtminstone fram till april. Så håll ett par tummar för mig. Jag vill verkligen inte jobba deltid! Projektet har pengar för detta men det måste ju förankras hos ledningen också. Ett anställningsbevis på 30% utökning av min tjänst då här innan julledigheten skulle onekligen kännas toppen.

Nu är det i alla fall raggsockor på för jag fryser om fötterna. Har en maskin med tvätt att hänga upp också. På återseende!

2 kommentarer:

Pepsodent sa...

Men så söt älg!! :)

missj sa...

Ja, en så söt älglykta. Tydligen inköpt på blomgården i Svartlå...:)