onsdag, februari 18, 2009

I hate this feeling inside!

Jag visste ju att frågan skulle komma en dag men det känns ändå jobbigt. Det handlar inte om bristande förtroende eller tillit utan om en olustkänsla (eftersom jag känner till en del omständigheter), ett sting av svartsjuka och så avundsjuka på toppen; jag vill ju vara personen som får spendera helgen med dig. Ibland förbannar jag avståndet!

Det blir ingen strålande trevlig helg för min del, jag har nämligen svårt att helt och fullt slappna av vid dessa tillfällen. Situationen i sig i kombination med sporadisk kontakt under hel och lång helg är jobbig. Jag älskar och saknar så mycket. Men jag ska i alla fall ägna lördag kväll med syster Jill, mat, vin och schlager. På det sättet kan jag kanske fördriva mina tankar stundtals i alla fall. Jag har kastat ut en förfrågan om sushi med Pernilla på fredag också, känner ett behov av att aktivera mig. Tyvärr är de ju lite krassliga så det ser inte allt för lovande ut. Annars kanske jag kan "fly" upp till Jillan på fredag, hon är ju gräsänka i helgen. Såvida inte hon har andra planer förstås.

Jag har ett par issues och de ska jag ta upp när vi pratar i kväll. Reder vi ut dem så är det såklart ok - även om jag inte hoppar och skuttar av glädje. Fast det vore å andra sidan konstigt det med...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej syster!
Du är så välkommen upp på fredag. Ska äta tacos med Åsa och kidsen och dricka lite vin, ja, då inte kidsen som du fattar...haha. Du får gärna komma och slagga hos oss. Är ju lite mörkrädd så jag blir bara glad.
Sluta nu ha olust känslor, du vet att du inte behöver ha dem. Visst!!
Puss och kram

Anonym sa...

Avstånd plus att allt är nytt och skört spökar det mer än vanligt. var bara öppna och ärliga så löser sig allt....kram*