Dagen idag då? Jobb, lunch med Birgitta och Maria på Diners Sportbar där det serverades panerad rödspätta, pressad potatis och en kall sås med bl.a räkor och salladslök + sallad och ett gott hembakt bröd. Efter jobbet drog jag en tur till Veckans Allehanda och Dollarstore och fyndade lite saker till en liten grej jag har på G ;) Mer om det säger jag inte nu...Till Bredåker kom jag till dukat bord, syrran hade gjort pasta och en köttfärssås med sting (sambal oelek), därefter en dusch, lite surr med Camilla och Åsa och så fotbollsmatch. Kvällen rullade iväg som vanligt.
Sitter nu och svarar på SMS från M som rasar in i kväll, hon är på grillfest med några kompisar och såna där festkvällar tenderar det att trilla in en del (mer eller mindre suspekta *s*) SMS. Just nu är konversationen avslutad med ett "ha det bäst" från hennes sida men vis av erfarenhet vet jag att det inte blir det sista SMS:et, det blir till att slå av ljudet på mobilen i natt ;)
Förresten, jag lovade ju att srkiva ner receptet på den där kakan/desserten (som Jillan bad mig avvakta med då hon skulle bjuda på den i helgen). Den är så himla enkel och så god - dock lite mäktig, så man äter inte så mycket.
Päron- och citronkakaNu ska jag gå och göra mina kvällsrutiner, ni vet tandborstningen, avsminkningen och det racet sedan blir det sängen för mig. Godnatt där ute från Bredåker!
1 brk konserverade päronhalvor
1 frp citronkaksmix
margarin
Lägg päronhalvorna i en ugnsform, strö den torra citronkaksmixen över, hyvla över margarin så att det täcker all mix. Grädda i ugnen i 200 grader tills dess att kakan fått lite färg. Servera med vaniljvisp.
That's it!
Så mycket enklare kan det inte bli. Om man inte köper nåt färdigbakat såklart ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar