fredag, juli 24, 2009

Har försökt styra upp helgen lite

Till viss del har jag lyckats, det känns skönt att ha klubbat nåt för aftonen. Det blir filmerna 3 för oss, har hyrt "Den man älskar" med bl.a underbare Rolf Lassgård, hyllade "Revolutionary Road" med bl.a Leonardo DiCaprio och Kate Winslet och så lite lättsam romatisk komedi i form av "Bröllopsduellen" med bla Kate Hudson och Anne Hataway. Utöver det trillade det ner en film till barnen vid titel: "Hundpensionatet".

SMS:ade Sara och fiskade om de var på luffen eller hemma och det visade sig att de var i Lycksele och skulle vara där hela helgen. Då slog det mig att Gunilla ju är hemma i Boden och ville ses och att detta i kombination med att Jillan jobbar extra och är i Boden ca 22:30 skulle kunna passa för några glas vin och prat på ex. Bränna/Diners men tji fick jag, hon var redan uppbokad på middag i svärisarna stuga. Så morgondagen tar jag som den kommer...

Jag har i all fall fått "avnjuta" en bit smörgåstårta nu. Den var i ärlighetens namn ingen höjdare. Inget slår mammsens smörgåstårta men den lär det dröja innan man får smaka igen, om någonsin...Jag får väl slå till och göra en egen nån gång. Hon har ju gett mig "receptet".

Nu ska jag gå och bistå syster med husvagnstömning och allt som följer med det...

Inga kommentarer: