söndag, augusti 30, 2009

PMS-söndag!

Tack för samtalet Tove! Även om du skäller lite på mig ibland...(jag vet att det är görs med kärlek).

Dagen började ganska bra men sedan började det dala. Jag har PMS, brösten ömmar och gör ont så fort jag tar ett steg och de rör sig *muttra*. Utöver det drog nån tanke drog iväg och det spädde på humöret ytterligare. Syster ringde från sin promenad och bad mig ta in tvätten eftersom hon mött en regnskur, vilket jag gjorde och då kände jag att en av mina munkjackor luktar surt (jag hatar den lukten!) - så kan det blir när de torkar för långsamt och nu har den ju hängt ute ett tag i regn och sol. Dessutom har den sedan tidigare krympt på längden så jag var en hårsmån från att slänga den åt h-vete men jag har i alla fall lagt den i en hink med hett vatten och tvättmedel. Därefter ska den in i maskinen, dras ut och hängas på tork. En chans får den, bara en! Sen blir det soporna! Som grädde på moset har jag två enerverande flugor här inne som ska vara i ögon, i öron, på benen och trassla in sig i håret. Jag blir mordisk! Och...utöver detta känner jag att jag sitter i ett skruvstäd, livet snörs åt omkring mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Oavsett vilket beslut jag fattar så kommer det att bli fel.

Den där önskan om att kunna gå i ide slår mig igen.

Nu ska vi se om jag kan kicka upp mig själv ur detta PMS-träsk, jag vill ju bara ha en solig, rolig och fin söndag...

3 kommentarer:

Camilla sa...

Jag tror tvärtom, att vilket beslut du än fattar blir rätt:)

tove sa...

Du, kasta inte tröjan även om du inte får ut lukten! Ta hit den och låt vår tvättmaskin göra ett försök. Den har silverjoner (eller nåt sånt) som tar bort lukt mycket mer effektivt än vanliga maskiner. Give it a gry, at least :)

missj sa...

Just nu luktar den inget efter en andra tvätt och torkning i varmt utrymme men vi får se hur det blir när jag tar på mig den, sånt där kan ju döljas och aktiveras av kroppsvärmen igen...