söndag, september 27, 2009

Shoppat


Nu har jag beställt några pocketböcker, jag har inget läsbart just nu och behöver nåt lättsamt att ta till om höstkvällarna. Tänk vad man kan slösa pengar utan att lyfta baken från skrivbordsstolen *s*. Förra helgen beställde jag ju L Word-boxen, i fredags beställde jag en skiva (som jag håller lite hemlig eftersom det är en present) och nu dessa böcker. Men 7 böcker för 296 kr (exkl. frakten) är ju ett mycket bra pris.

Här pågår annars renoveringen för fullt, Jillan har målat fönstret på stortoan och listerna runt om vita och Stig har knackat bort allt kakel ovanför köksbänkarna. Just nu är det mer kaos än någonsin, köksbordet är belamrat med allt som varit på bänkarna och spisen är utdragen. Att lyckas laga middag och hitta någonstans att sitta blir intressant sen! ;)

Jag är fasligt sugen på lite film men har ingen som helst lust att dra iväg till stan för att hyra några, jag längtar tills min DVD-box kommer. Då har jag nåt att se när andan faller på. Förhoppningsvis ska den väl räcka ett tag men jag vet ju hur det (ehm..läs: jag) kan bli när jag får upp ångan med att se en TV-serie där jag får styra takten själv. Jag har bara filmer jag redan sett och är inte det minsta sugen att se nån "gammal skåpmat" just nu, inte heller känner jag för att hyra nån film på datorn och sitta här och se. Jag vill ju krypa ner i sängen, under en film och se den/dem på TV.

I morgon sätter arbetsveckan fart igen, vem fasen är det som sätter turbo på helgerna? *s* Arbetsveckan som kommer består bara av tre arbetsdagar för min del, jag är ledig torsdag och fredag. Förhoppningsvis är det sista kortveckan för mig på ett tag. På onsdag ska jag på ett möte om saken och efter det vet jag nog mer. Mer kulor på kontot men mindre tid att slösa dem, eller...ja...som ni ser är de ju inga problem att slösa dem även om man sitter ute på vischan. ;)

Nå, nå...eftersom det inte blir nån film får det får bli en dusch istället!

Herre min je vad det blåser ute men solen skiner i alla fall från en klarblå himmel. Hade det inte blåst så überjävligt hade jag begett mig ut på en promenad, för vet ni...i fredags gick jag 25 minuter på löpbandet och jag kände inte ett smack i foten! Jihaaa...

Inga kommentarer: