tisdag, oktober 20, 2009

Dåliga utsikter och flytt till San Francisco

Det snöade redan när jag åkte tillbaka till byn i går kväll och det har nog fallit en del efter det för nu ligger ett tunt vackert snötäcke på marken igen. Dessutom hade det gått från plusgrader till minusgrader så bilrutorna var inte roliga att skrapa i morse. Det var en sån där besvärlig ishinna som inte villle ge sig hur mycket jag än skrapade. Jag fick bara bort det övre skiktet så det tog en stund innan jag tog mig iväg. Utsikterna var väl inte tipp topp till en början men det blev ju snabbt bättre med full värme i bilen.

Klockan 10 har vi kollegialt möte till klockan 12 och därefter vankas lunch innan fortsatt jobb, därefter ska vi väl och träna som vi brukar göra på tisdagar. Det blir bara ett tillfälle denna vecka eftersom jag är ledig på fredag. Det blir skönt med kortvecka och långhelg.

I natt har jag också drömt och jag kommer ihåg drömmarna. Det är ovanligt för mig. Undrar just varför jag drömmer så mycket just nu. En del att sortera och bearbeta kanske? Natten mot i går innehöll mina drömmar ett rätt obehagligt parti där någon stod i fotändan och drog i mitt täcke, det var en riktig sån här rysningskänsla över hela situationen. När jag till slut lyckades hålla fast täcket så började det sväva uppåt. Jag testade att byta rum och säng i huset för att bli fri det där obehagliga men det fortsatte vart jag än flyttade. Obehagligt! Jag slapp turligt nog sånt här i natt i alla fall. Däremot har jag och en annan kär person flyttat till San Francisco i natt.
Morgonens utsikter från bilen

Inga kommentarer: