lördag, oktober 17, 2009

I dag fyller jag månad

Bara ett kvartal kvar tills jag blir 34.

I dag är jag lite öm i min vänstra arm efter vaccineringen i går. Jag är hård, varm och svullen precis över injektionsstället och har haft svårt att sova på vänster sida i natt. Pga detta vaknade jag redan kvart i sju, tog en lov in på dass, drack lite vatten och öppnade altandörren för att få in lite luft och tur var ju det. För dryga timmen senare kommer ett stycke syster som glömt sina husnycklar intrippandes den vägen efter jobbet. Jag låg sedan och drog mig till ca 9:30 då jag pallrade mig upp och åt lite, borstade tänderna och är nu tillbaka på sängen för att köra ett eller två avsnitt ur min box innan jag tar tag i dagen.

I kväll blir det nog till att hänga med Maria från jobbet och några av hennes vänner ut i kroglivet i Luleå. Det brukar vara skoj där och det har blivit så lite av den varan senaste året så det kanske är dags att faktiskt göra slag i saken. Hoppas de spelar Madonnas "Celebration" som alltid ger mig danslust grande :) Dessvärre är det ju lite av ett projekt att göra en Luleå-sväng, i synnerhet när man huserar 2 mil utanför stan. Beroende på vilken buss man tar är man i stan 02 eller 04 *pust* sedan får det bli att sova över hos någon i 3-4 timmar tills Jillan är klar med jobbet och jag kan lifta med henne till egen säng ett par timmar. Jag lär vara totalt knäckt på söndag, vin i kombination med så sen (ehm..tidig) timma är som att sparka undan benen på mig. Men det kanske det kan vara värt. Risken finns väl att jag slår rot här på sängen även denna helg annars ;) Det hela är väl mer eller mindre bestämt så jag måste stryka lite kläder och förbereda det lite senare också. Världens bästa grannar skjutsar ner mig till stan. Så logistiken är fixad den med! Tack tack :)

Nä, nu får det bli lite bloggar och nyheter innan "playknappen" på DVD:n.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Jag hade också skitont efter injektionen, precis som du beskriver. Kunde inte heller sova på den sidan. Idag känns det bättre, men inte helt ok. Kanske är det på väg att växa ut en knorr på armen?! Hoppas du får en jättekul kväll, själv har vi lyxen att bli bjuden på middag av självaste Ida!! Hon kommer to.m hem till oss och kockar:)

missj sa...

Jaaa, det är kanske så det är att det är en knorr på väg ut ;) När fick du din spruta? Jag såg i Idas blogg att hon skulle kocka, inte illa :) Hälsa och gratta Jonas så gott och ha en toppenkväll. Kramar!

Camilla sa...

Jag fick sprutan fredag fm. Har fortfarande ont och ömt på stället, vete sjutton om jag ska ta den andra?! Maten var gudomlig och allt var så planerat in i minsta detalj!! Vi blev så bortskämda hela kvällen som inte slutade förran kl 04!!

missj sa...

Jag har fortfarande kvar mina symptom men det ska väl ge sig snart. Det har i alla fall lättat lite. Så bra att ni hade en lyckad kväll! :)