torsdag, oktober 29, 2009

Q-park!

Nu är jag ilsk! Jag satt hela vägen i bilen upp till byn och formulerade meningar till ett mail avsett för ovannämnda företag.

Tror ni inte att jag hade fått en bot när jag lämnade jobbet i eftermiddag. På denna stod det att giltigt parkeringsbevis saknades alt. inte varit synligt. Båda dessa påståenden är felaktiga! Det tillsvidare-parkeringsbevis jag fått från min arbetsgivare låg fullt synligt i framrutan och är det så att den tunna frosthinnan/imman hindrade dem från att läsa det så är det väl ändå inte mitt jobb att springa ut och skrapa rutan kontinuerligt under dagen?!

Jag undrar om parkeringsvakten fått det hela om bakfoten. Saken är den att vi har ett häfte med motorvärmarkuponger som vi använder vintertid och då inte motorvärmare används behöver man bara lägga fram framsidan av häftet i framrutan. Använder man inte motorvärmare överhuvudtaget så finns ett annat P-tillstånd att använda och ett sådant fick jag i maj då jag började nyttja bilen och då det var högst inaktuellt att köpa några motorvärmarkuponger. På detta står det att parkeringsbeviset gäller tillsvidare och jag använde heller ingen motorvärmare vid p-bottillfället så någon kupong kan de inte kräva. Jag har använt detta parkeringsbevis hela sommaren utan problem. Så nu har jag skrivit ett överklagande samt fotat mitt parkeringsbevis och skickat det via ett formulär på Q-parks hemsida. Köper det ändå inte saken så måste jag tala med min arbetsgivare som på nåt sätt får intyga att mitt parkeringsbevis är ett godkänt sådant.

Detta godkänner jag icket! Jag vet att Q-park är hopplösa men jag har parkerat helt enligt anvisningar och vägrar straffas för det och jag ger mig inte utan kamp!

Inga kommentarer: