torsdag, november 26, 2009

Helgen närmar sig

Nu ska jag krypa ner under duntäcket. I morgon är det fredag - igen. Denna vecka har nog slagit rekord i topspeed. Ibland funderar jag på om arbetsveckorna börjat bestå av enbart måndagar och fredagar, nåja...kanske en onsdag också. Trots att jag, som jag skrev tidigare, känner mig nästintill kroniskt trött i detta mörker och tråkväder så går arbetsdagarna fort. Jag har underbara kollegor och många andra medarbetare, ett stimulerande arbete och det rullar in ärenden av varierad art och omfång hela tiden (det gör ju att dagarna går snabbt såklart). Nya utmaningar varje dag. Jag trivs och är mycket tacksam! Visst är det segt att ta sig upp på morgonen när inte solen strålar in men efter ett tag får man oftast upp ångan.

Så...i morgon blir det ännu en dag "rehab.fabriken". Jag måste återigen ut på lunchärenden, tänkte kika efter ett par leggings och sedan måste jag hämta lite pengar inför lördag (byan i Bredåker tar inte kort - tänka sig ;)). Efter jobbet vankas träning och sedan är det helg. Jag har inga speciella planer för i morgon kväll mer än att dammsuga och dammtorka min kammare men det är rätt skönt, fredag kväll kan man behöva pusta ut lite. Lördag har vi blivit bortbjudna på middag hos Anna och Fredrik innan vi ska gå till bygdegården för poker/pubkväll. Pernilla ska ha sitt födelsedagsfika på lördag men det blir lite tight att hinna med det också så jag åker förbi och uppvaktar henne till veckan istället, hon fyller ju ändå inte år förrän den 1/12 så jag är ju inte för sent ute om jag missar lördagen;) Visst, Pernilla? Jag hade gärna velat klämma in en bio också, de visar ju "Luftslottet som sprängdes"Sagabiografen här i stan men det tror jag att jag väntar med. Måste ju ragga lite sällskap också. Pernilla? K? Annika? Jillan? Nån annan?

BTW, mina stövlar står här intill och luktar sååå gott och nytt!

Nu lämnar jag in för i afton. Sleep tight, angels!

2 kommentarer:

Jill sa...

Hej bruden!
Vi tänkte gå på söndag den 13 dec på bion, är det för sent för dig då? Annars är du välkommen att följa med oss. Kram och jag hoppas du får sova gott.

missj sa...

Jag hänger gärna med då, söndag är en bra biodag! Har/ska vi boka?