lördag, november 28, 2009

Lördag morgon och snart advent

Jag hade sett fram emot en lååång sovmorgon idag men så blev det inte. När jag vaknade började hjärnan att arbeta, planera och strukturera och då är det stört omöjligt att somna om oavsett hur skön sängen är - och skön var den, dessutom var temperaturen här inne helt perfekt och luften frisk och härlig. Men icket ändå! Så istället för att ligga där och försöka klev jag upp och ska snart rota lite i skåparna efter nåt ätbart, Max och Ludvig sitter och äter för fullt och har lyckats läska mig med sin kalla O'boy. Tror banne mig att det får bli ett stort glas sånt för mig också. O'Boy är inte att underskatta! :) På Kraft Foods hemsida kan man läsa:
"O’boy uppskattas och konsumeras av alla åldrar, men har sina storkonsumenter bland barn och ungdomar. "
Genom fönstret kan man tydligt set att det är kallare idag än de 4-5 plusgrader vi hade i går, Jillan har satt upp julpyntet så nu är det bara den vita, vackra snön som saknas. Yup, jag efterlyser den fortfarande. I går hade jag en liten tanke på att åka ner på stan idag och byta mina leggings men jag tar det till veckan istället, ids i ärlighetens namn inte köra två mil för det när jag kan lösa det när jag ändå är i stan. Dessvärre funkade de inte speciellt bra, jag såg för rolig ut - men till mitt försvar kan jag säga att det gjorde faktiskt Jill också när hon testade dem, trots att hon är bra mycket tunnare än mig ;) Jag undrar om det räcker med att köpa en större storlek så att de inte sitter fullt lika tight för att det ska se bättre ut eller om det helt enkelt är så att det där högglansiga materialet inte är någon höjdare på mig. Klockan 17 ska vi vara hos Anna och Fredrik som bjuder på tacomiddag innan vi ska bege oss till bygdegården för pokerkväll, jag ska inte spela utan nöjer mig med att titta på, dricka vin och mingla - och heja på Jill och Stig (som spelar) såklart!

Men nu blir det lite frukost som jag tänkte avnjuta till ett avsnitt av "Gilmore Girls". Som de där töserna äter, det är verkligen en TV-serie som kan få en hungrig och sugen på allt från pancakes, till kinamat, indiskt, pizza och allt möjligt annat *s*

Inga kommentarer: