måndag, december 28, 2009

Full huggning!

Ja, det är precis vad det har varit på jobbet idag. Uppenbarligen har vi saknats under dessa röda dagar. Det har ringt och ringt och ringt, men jag har koll och kontroll på allt och matat undan allt som kunnat matas undan - tror jag i alla fall :) Ibland får man verkligen agera "spindeln i nätet" för folk kan ringa om precis vad som helst. Dessutom vill jag ogärna lämna efter mig jobbärenden till de som tar vid sedan, en del går ju inte att påverka och just nu har jag ett sådant. Men ett ärende är ju inte hela världen. Jag har till och med hunnit med att röja upp i handrummet nu är bordet, bänken, paraffinbadet och woken för ortoplasterna rena, fräscha och fina.

Den där lunchsalladen från Dagobert som jag längtat efter har satt sig som en klump i halsen. Jag mår nästan illa av currydressingen. Usch! Jag hoppas att det går över snart. Någon middag känner jag mig inte alls sugen på. Det kanske får bli lite fil senare bara.

Efter jobbet blev det en tur med Jeanette till Emilson, hennes dator behöver (återigen!) omtanke av dem. Jag vet inte för vilken gång i ordningen jag skjutsar den där datorn till sin doktor. Ett jäkla måndagsexemplar är vad den verkar vara! Innan jag puttrade mot byn stannade jag till för att köpa mig lite lektyr till kvällen, i går låg jag och löste gamla korsord i brist på annat - det var ingen höjdare. Tanken var också att jag skulle slänga papper och kartong från julklapparna men det var redan kirrat så det blev att styra kosan mot huset istället. Det var dagens aktiviteter, nu ska jag bara ta mig en dusch och lata mig i väntan på morgondagen och sista arbetsdagen på 1,5 vecka. Jag har bestämt mig för att ta ledigt även de där två sista dagarna nästa vecka. Så skönt, så skönt...

Jag längtar efter att dra iväg, byta miljö, umgås, fira in det nya året och fylla på med energi. Och före f-n på onsdag bär det iväg! :)

Inga kommentarer: