tisdag, december 29, 2009

Lite tidigt men...Gott Nytt År!

En stillsammare dag på jobbet har förflutit, skönt att inte behöva lämna så mycket efter sig. En snabbhandling och ett familjepizzainköp innan kursen styrdes mot byn. Nu väntar 13 lediga dagar på mig. Härligt! Efter middagen kände jag hur luften pyste ur mig, säkert bara för att jag visste att det var en del att stå i. Nu är allt det gjort och det som är missat, är missat...och så får det vara.

Om en stund ska jag krypa ner i sängen - och banne mig somna i tid! I morgon ljuder reveljen redan kl. 04 eftersom jag ska iväg med ett tidigt plan (Jillan är så snäll att hon skjutsar mig, gulledu!). Redan klockan 10:10 landar jag på Gardemoen så det blir en kort väntan på Arlanda vilket känns mäkta lyxigt!

Med anledning av detta säger jag GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR redan nu, för nyåret firar jag stillsamt in i vårt vackra västra grannland Norge.

6 kommentarer:

Lina Jansson sa...

Önskar dig ett riktigt gott avslut i grannlandet och så önskar jag dig ett riktigt gott 2010 på alla plan. Många Varma Kramar / Lina

Helena sa...

Ha de så mysigt,Gott Nytt År!kram

Anonym sa...

Jag är en trogen läsare sen en längre tid men har aldrig förr lämnat en kommentar. Men nu när det är nyår så tänkte jag att det var på sin plats att önska dej ett riktigt Gott Nytt År!!!!
Från Agneta i Gbg =)

Anonym sa...

Ha ett riktigt Gott Nytt År i väst
önskar Karianne

Annelie sa...

Hälsa Oslolandet. Ha ett gott nytt år!!!

missj sa...

Tack för alla fina hälsningar och god fortsättning till er alla! *kramar*