tisdag, december 22, 2009

När man minst anar det...

...drabbas man av en talgdank! I går kväll slog det mig att de där papprena jag letat kanske kunde ligga under mina tidningar under sängbordet så i morse gjorde jag en koll - och javisst. Där var de! :) Jag visste väl att jag inte packat undan dem för väl. Det slog mig även att jag kanske, trots allt har en top att ha till min nyårsklänning. Jag beställde ju en bolero på nätet och dessvärre har leveransdatumet flyttats fram tre gånger och sista budet är den 25/1 och då är det ju helt kört att räkna med att kunna ha den på nyårsafton. Tänk att man får såna uppenbarelser när man ska sova....

Så har det hunnit bli den 22/12. I övermorgon är det julafton och jag har bara denna och en arbetsdag kvar. Idag under förmiddagen väntar ett besök till Sunderby sjukhus sedan vanligt jobb resten av dagen. Efter jobbet blir det att åka ut och tomta hos Pernilla. Jeanette får sin klapp under dagen.

Jag slogs för övrigt av något annat i går kväll, nämligen att jag är mäkta sugen på godmorgonvälling, mättande, nyttigt och mjukt och gott för magen. Jag måste nog införskaffa ett paket så att jag kan koka mig någon kopp under julhelgen.

Jag hade hoppats på en bättre nattsömn i natt men inte fick jag som jag ville, jag var i säng ganska tidigt, redan vid 21:30-22, läste en stund och lyckades somna vid 23:30 men vaknade sedan av ännu en olustig dröm. Den var lång ifrån lika hemskt som den jag hade natten till i går men den väckte mig likväl och sedan hade jag svåt att somna om igen. Mest för att jag tyckte det var varmt.

Önskar en en fin tisdag, så här dan före dan före dopparedan!

Inga kommentarer: