tisdag, januari 26, 2010

Nämen...

Vissa dagar är det bara så att energin tar slut helt och fullt. Egentligen utan att man gjort något speciellt eller att något speciellt hänt. Idag är en sån dag.

Dagens träning på sjukgymnastiken blev inställd då lokalen redan var upptagen. Det nya sedan årsskiftet är att det kommer att bedrivas verksamhet i där tisdag, onsdag och torsdag. Vi måste alltså ändra våra träningsdagar till måndagar och fredagar alternativt nån av de andra dagarna om orken och lusten finns att påbörja träningen först vid 17-tiden. Idag fanns den inte. Oturligt nog är det just måndagar (varje) och fredagar (varannan) som är de dagar då jag är schemalagt ledig när jag jobbar deltid, jag lade delvis schemat så för att kunna vara med och svettas "våra dagar". Nåja, det där löser sig säkert på endera sätt...

I dag kändes det faktiskt rätt skönt att det inte blev nåt eftersom musten är slut. Men jag ska härda ut, ta en dusch och hoppas att jag piggnar till lite grann i alla fall, inte kan man ju krypa till kojs redan vid 18 *s*. Jag hade tänkt forska vidare om 30 Seconds of Mars, lyssna på fler låtar på YouTube för att se om det är ett för mig "one hit wonder" eller om fler låtar går hem.

Inga kommentarer: