onsdag, januari 27, 2010

Ut i rusket!

Fort hade ännu en arbetsdag passerat. Nu har jag bara en dag kvar så är det helg för min del, på schemat är måndag också en ledig dag men jag kommer att ta det på fredag istället eftersom jag ska iväg...till Jokkmokk och marknad! :) Så kul!

Nu ska jag packa mig ut till bilen som säkert kommer att se ut som en snöhög (inte så muntert) och åk atill Coop för att hämta upp Agneta. Vi har bestämt att vi ska ta en socialiseringskväll i afton, helt opretantiöst. Hon ska bjuda på champinjonsoppa till middag sen blir det prat och TV. Soppa känns som en alldeles utmärkt middag en dag som denna med snö, rusk och blåst. Jag stannar eventuellt över i stan i natt för att slippa både eländesvädret/vägarna och för att åtminstone en kväll i veckan ta mig i säng i tid och visst...det är ju inte helt fel att slippa pendlingen i morgon bitti. Agneta brukar lägga sig tidigt och då sitter jag ju inte uppe mol allena och tittar på TV hos henne utan tar med mig nåt läsbart och lägger mig jag med. "Min" säng är ju bäddad och klar sedan förra gången jag sov över i samband med hennes, min och Pernillas middag- och surrkväll. Jag bestämmer dock inget om det nu utan tar det beslutet i kväll. Egen säng är ju, hur det än är, bäst - eller kanske inte alltid, en Tempur eller IKEAS goa madrasser slår allt den jag har :)

I morgon ska jag och kollegorna luncha på den nya vietnamesiska restaurangen Far East här i stan. Det blir spännande. Jag är ju svag för asiatisk mat och har hört ganska mycket gott om stället från andra som varit där. Jag återkommer med ett utlåtande i morgon.

På tal om i morgon...då är det den 28/1 - en dag som jag sätter stort hopp till!

Ha en skön kväll!

Inga kommentarer: