fredag, januari 29, 2010

Växande husliga projekt

Det ena leder till det andra som leder till det tredje...

Idag hade jag ju egentligen bara bilvården och middagen på agendan men så blir det inte. Nu har jag röjt upp i köket, ställt ut soppåsarna (som jag hoppas att ungarna kan gå kasta när de kommer från skolan ock ändå är påklädda), startat tvättmaskinen och därefter blir det diskmaskinen. Det går inte att köra både diskmaskin, tvättmaskin och motorvärmare samtidigt för då går en propp :) Dammsugaren ska jag också attackera, såväl min kammare som lite ytor inne i huset och så ska jag röja upp i vardagsrummet så det är redo för fredagsmys och "Let's Dance". När kidsen kommer hem har jag fått i uppdrag att mana på dem att städa sina rum och så var det ju det där med middagen och bilen som är planerat sedan i går. Det är vad jag ska roa mig med idag, fast det är bara kul. Jag är nog lite "onormal" som tycker att sånt där husligt stök är trevligt (nåja, med måtta såklart). Det är ungefär som träningen, det är så skönt efteråt när man ser/känner resultatet av slitet! :)

I morse vaknade jag kl. 06, gick upp på dass och samtidigt klev Stickan upp och väckte kidsen. Trots att sängen var superskön hade jag svårt att somna om men jag vägrade helt enkelt att kliva upp klockan 06. Jag tror att jag somnade redan vid 22 i går, mycket skönt! Jag lyckades i alla fall slumra till ett tag till och vaknade vid 08 då jag hörde att Jillan kommit hem och höll på att fylla på pellets så då klev jag upp, hann få ett par ord med henne och som sagt inleda dagens sysslor.

Nu börjar magen att kurra så jag ska se om jag kan sno ihop lite frukost!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Jag håller med dig!! Jag älskar att bara gå hemma och fixa och dona en hel dag! Skulle lätt kunna tänkla mig att bli hemmafru på heltid:)

missj sa...

Ja, det är verkligen mysigt...men jag vet inte om jag bara skulle vilja göra detta dagarna i ända ;)

Jill sa...

Tack för all uppröjning syrran. Det är guld värt och mitt humör är betydligt bättre än att vakna till stök. Puss! ♥

missj sa...

Inte så mycket att tacka för egentligen. Jag har haft hela dagen på mig. Och även jag tycker bäst om ordning och reda för att trivas. Så det är gjort för alla :D Er OCH mig :) Sen känns det naturligtvis gott att bidra...:)