torsdag, februari 25, 2010

1000 kr "nöjen"

Mitt bildäck gick dessvärre inte att laga, det hade bara knastrat och krasat när de försökte pumpa upp det så det blev att sätta ett helt nytt på fälgen à 650 kr. Roligare kunde man ju ha haft för de pengarna. En rulle skyddplast till att "pynta" kammaren med inför pelletspåfyllningen landade på dryga 350 kr. Så idag har jag lagt 1000 kr på hur trista prylar som helst. Nåja, nu är det gjort. Det som återstår är att höra om "Jocke bildoktorn" kan ta sig en titt på min ojämna bromsverkan och hjälpa mig fixa det innan sista datumet för ombesiktning löper ut den 9/3.

Dagen idag har annars rullat på i ett raskt tempo, inte mycket dötid på jobbet inte. Arbetsdagen har varvats med inbokade besök till VC, spontana besök av patienter till dito och hembesök. Den förhatliga köksveckan går dessutom mot sitt slut. Jippi kay ey!

I morgon är det fredag och då ska vi avsluta dagen med After Work på Bodensia för att uppvakta en person på jobbet (skriver inte desto mer om vem det är ännu). Jag tror att det är ganska många anmälda så det blir säkert trevligt. Jag hade däremot inte tänkt bli så värst långrandig utan åker nog hemöver ganska tidigt, vill pusta lite och inte vara på ranten helgens alla kvällar (ett tecken på ålderdom? *s*). Nog för att söndagen är fri men då känns det mest som om man laddar upp inför jobb igen.

Inga kommentarer: