tisdag, mars 30, 2010

Sing Hallelujah!

Från att semesterplaneringen sett minst sagt svår och dyster ut löste sig allt idag. Det känns fantastiskt skönt. Lösningen blev dessutom finfin. Ingen kommer att behöva jobba ensam mer än två veckor, jag slipper detta helt i sommar. Min semester startar enligt planeringen den 5 juli, inte helt i synk med lite annat men det är ju en fin sommarperiod att vara ledig på. Nu finns det i alla fall en planering fram tills i augusti och det känns det inte som att vi är bortskämda med :) Nu finns ju också större möjligheter att planlägga vad man vill ha ut av sommaren och vilka aktiviteter man kan företa sig. Detta var onekligen som ett helt grustag som rasade från allas våra axlar.

Annars har dagen rullat på, jag och Annika slog på stort och lunchade på Far East idag, det var riktigt gott även om jag saknade favoriten: vårrullar. Jag har även hunnit med ett nog så viktigt bankärende idag och efter jobbet varit förbi för att hjälpa Jeanette med lite papper från AF och FK, det är inte det lättaste att hålla isär och koll på allt som har med dessa myndigheter att göra. När det var gjort tog jag en tur ut för att tanka upp min lånebil lite (tack tack grannarna - ni är toppen!!) och sedan till ELON för att hämta Jeanettes efterlängtade Xbox , efter att ha levererat det hem till henne fick jag äntligen börja rulla mot byn.

På tisdagar här i Bredåker vankas det ju ungdomsgård så jag tog ett litet pitstop där för lite surr och en kopp java + lite av systers kladdkaka innan jag begav mig åter till huset för en filmiddag (efter dagens lunch räcker det gott!). Nu har jag precis fått i väg deklarationen också och kan lägga den åt sidan. Det känns som om jag fått mycket gjort idag men allra skönast är ju detta med att semestrarna och sommarbemanningen löst sig så bra. Dessutom ser det ju ut som att jag kan få lite extra tid i hemrehabteamet under april och maj och det är ju tacksamt!

Vissa dagar blåser motvinden hårt medan andra bjuder på en skjuts framåt, idag har det varit en sådan dag!

Lite tristare var dock posten, när jag ögnade igenom den såg jag att det trillat ännu en tråkig räkning, nämligen trafikförsäkringen på bilen som ska betalas i slutet av denna innan nästa månad, denna månad var det ju fordonsskatten. Inga roliga utgifter för en bil som står översnöad i minst sagt vilande läge. Men det är bara att betala och se glad ut. Jag har ju i alla fall tur att det löser sig med bil så att jag tar mig t.o.r. till jobbet.

Nu ska jag köra en liten röjning i köket sedan ska jag unna mig en lugn kväll!

Inga kommentarer: